UPDATED!
Hai, new look. Tapi simple je yeh ! Janji happy, hahahaha, sila follow, sure follow balit ;)
N O N O E M U H A M M Y S

HELP WANTED !


Hai semua, aku dalam dilemma. Aku memerlukan bantuan daripada korang yang baik hati dan yang dipercayai sahaja untuk tolong aku hack blog aku http://nonoemuhammys.blogspot.my/. Sebab dah lama sangat tak blogging since 2014. Aku lupa email & password nya sekali.

Tapi yang peliknya, blog ni bila kita klik nak follow, dia akan cakap error. What happened ? Email yang aku guna dekat blog ni kena hack ke ?? Did anyone change the email ?? Tu yang aku takutan, so if sesiapa yang boleh tolong aturkan untuk aku, aku betul-betul hargai. 


Rindu sangat nak blogging. Terlalu banyak cerita yang aku missed nak ceritakan kat korang. Blog yang ni aku taknak pakai sebab malas nak edit coding baru. Penat. Pening. Bukan senang nak edit html. Lebih-lebih lagi sebab dah lama tak main blog, main edit html ni. Nak kena belajar balik baru aku ingat. So, sesiapa yang boleh bantu aku dalam hal ni, mohon comment. Dan aku akan bagi number untuk dihubungi. Terima kasih ye. Kerjasama anda dihargai. 

http://nonoemuhammys.blogspot.my/

See, I miss this blog. Banyak sangat dah creativity yang aku sumbangkan dalam blog ni. So, blogger master, please help me. I missed blogging so much. 





p/s : *Sesiapa yang hack email blog aku tu, aku sumpah aku doakan dia susah seumur hidup sampai 7 keturunan dia. Hidup jangan menyusakan orang je. Get a life.*


Wewiittt~


HELLO BLOGGERS !


Check out blog baru aku ! Simply by clicking HERE Aku jarang main kat situk lepas tuk. Blog account tk, aku jadikan bahan uji-kaji, pake test blogskin. Hahahah ! I'm BAD. Ini bulan, orang cakap bulan bahagia. Tada rasa bahagia pon ! Tapi sikpa lah, even aku sik sambut Valentine's Day, aku wish kat takrang yang sambut okeh !

Happy Valentine's Day !! Jangan polah benda sik senonoh okay ! Jaga hubungan takrang bagus-2 :)
 
Copyright© 2011-2012. All Right Reserved by The Original and Registered® Nonoe Muhammys